<p style="text-align: center"><strong>ingredienser:</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>En st röd lök </strong><br /> <strong>Två st vitlöksklyftor </strong><br /> <strong>En st röd chili</strong><br /> <strong>Olivolja </strong><br /> <strong>Sex st sardellfiléer, hackade </strong><br /> <strong>800 g krossade tomater (Helst av märke "Mutti")</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2012/12/IMG_4556-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><strong>En burk svarta oliver </strong><br /> <strong>En knippa bladpersilja</strong><br /> <strong>Salt och nymalen peppar </strong><br /> <strong>Pasta</strong><br /> <strong>Nyriven parmesanost</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2012/12/IMG_4557-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><strong>Gör såhär:</strong></p> <p style="text-align: center">1. <strong></strong> Fräs lök, vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2012/12/IMG_4562-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">2. Tillsätt sardeller, persilja och krossade tomater</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2012/12/Bild-2012-12-07-kl.-22.46-3-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">3. I med oliverna och låt såsen puttra på svag värme under lock cirka 30 minuter</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2012/12/IMG_4572-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">För att undvika rinnande ögon vid lökhackning rekomenderar jag:</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2012/12/untitled-13-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">Voilá, bon appétit!</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2012/12/IMG_4577-1.jpg"> </a></p>