Fyllda paprikor är en storfavorit här hemma. Det är lätt att laga och enkelt att variera fyllningen. & nu när det snart är Halloween är det roligt att förvandla paprikorna till pumpor. För fyra Halloweenpaprikor med extra god fyllning behöver du: 4 orangea paprikor 500 g kycklingfärs 1 rödlök 2 msk tomatpuré 1 vitlöksklyfta 8 soltorkade tomater 1 dl svarta oliver 150 g fetaost 0,5 tsk flytande honung 0,5 dl vatten Paprikapulver Salt & peppar Olja Tillbehör: Ris Sallad Tzatziki Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort toppen på paprikorna, töm innehållet och skarva ögon & mun. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingfärsen tills den är helt genomstekt. Vänd i hackad rödlök och pressad vitlök. Tillsätt paprikapulver, tomatpuré och vatten. Rör om och låt koka upp i 5 till 10 minuter. Smaka av med honung, salt och peppar. Blanda i strimlad soltorkade tomater, hackade oliver och smulad fetaost. Fyll paprikorna med färsen och grädda längst ner i ugnen i ca 40 minuter. Ljuvligt goda vart dom!