Jag har haft en produktiv arbetsdag. Fått mycket gjort och i förmiddags löste jag min egen lunchsituation för veckan ut. Just den här veckan är gröt, kvarg och äggröra ett minne blott - Nu vankas det istället grönkålspaj med chèvre! Jag tänkte att jag skulle slå ihop ingridienser som jag älskar för att festa till min egen tillvaro. I familjen Rosas är det ingen förutom jag som tycker om grönkål eller chèvre så just den här pajen passade utmärkt som min egna lunchpaj. För fyra portioner behöver du: 200 gram Grahamsmjöl 125 gram smör 2 msk vatten 200 gram grönkål 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 3 ägg 4 dl mjölk 1 chévreost Salt Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader. Nyp ihop mjöl och smör och tillsätt vatten. Bred ut pajen i en ugnsfast pajform och nagga pajen innan du förgräddar den i 10 minuter. Sänk värmen till 175 grader när du tar ut pajen och ställ den åt sidan. Hacka grönkål, lök och vitlök. Stek grönkålen i en stekpanna och addera lök, vitlök och salt. Blanda mjölk, ägg och salt i en bunke. Täck pajen med grönkål, häll över mjölk/äggblandningen och smula över chèvre. Låt pajen stå mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-40 minuter. 😋😋😋😋