<p style="text-align: center">Sallader har charmen att man kan stoppa ner typ vad som helst så blir det gott. Denna sallad är gjord på:</p> <p style="text-align: center"><strong>Tomat</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Purjolök</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Bladspenat</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Gurka</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Räkor</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Lax</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Quinoa</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Halloumi</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Sparris</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Citron</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2014/04/IMG_6555-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Du gör såhär</strong></em>: Hacka alla grönskaker, koka quinoan som det står på förpackningen, stek sparrisen och halloumin. Klart! =)</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2014/04/IMG_6559-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2014/04/IMG_6562-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">