Barnen fick välja flera middagar den här veckan, bland annat fyllda paprikor. Jag smaksatte köttfärssåsen med parmesan för att göra smaken lite godare. För fyra portioner behöver du: 8 små paprikor 1,5 dl ris 400 g valfri färs 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 400 g krossade tomater 1 dl riven parmesanost till köttfärssåsen 1 dl riven parmesanost till topping 1 köttbuljong Salt & peppar Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader. Koka riset i ca fem minuter. Hacka lök och pressa vitlöken. Stek lök, vitlök och färs i en gryta tills att färsen har gått färg. Addera krossade tomater, köttbuljong och kryddor. Låt såsen stå och puttra i ca 10 minuter. Vänd ner ris och parmesanost i såsen. Fyll paprikorna på en ugnsfast form med bakplåtspapper. Avsluta med att toppa med parmesanost och ställ in i mitten utav ugnen i 25-30 minuter. Till paprikorna gjorde jag sommarens gooodaste sås - Fetaostkräm. Fetaostkräm: 2 paket fetaost 1 burk turkisk yoghurt Salt Gör såhär: Smula fetaosten i en bunke. Häll i turkisk yoghurt och salt. Vispa med en elvisp tills du fått önskad krämig konsistens. Fetaostkrämen funkar till precis allt. Jättegott till grillat, pasta, sallad eller till precis vad som helst. Du måste testa 😋.