Äntligen är sommaren här och då vill man också äta somrigare. Grillat och pastasallader i all ära, men ibland vill man också ha en god paj. Den här köttfärspajen funkar både som middag för familjen och att bjuda på. Extragod med den grekiska salladen till. För fyra portioner köttfärspaj behöver du: 500 gram köttfärs 250 gram bladspenat 1 rödlök 1 msk olivolja 1 tsk torkad oregano 1 tsk salt 2 krm peppar 8 ark filodeg 150 gram fetaost 3 ägg 2 dl mjölk Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken. Stek löken och färsen och krydda med oregano, salt och peppar. Rör ner spenaten i färsen. Klä antingen en smord pajform eller en ugnsfast form med ett ark filodeg. Pensla med olja och upprepa med så många ark som krävs för att täcka formen. Fyll pajformen med köttfärsen och smula över fetaost. Vispa ihop ägg och mjölk och häll i formen. Sätt mitt i ugnen ca 25 minuter😋😋.