Vi är riktiga äggomaner i vår familj. Alla vill ha ägg till frukost fast helst på olika sätt. Paula- Äggröra med fetaost Hugo och Leonore- Krossade, kokta ägg i en kopp med salt, citron och olivolja Molly- Stekt ägg Det tar orimligt lång tid att göra alls favoritägg på vardagsmornar så den här veckan testar jag att göra fiffiga frukostomeletter. Hela 12 frukostomeletter som går att ställa in i kylskåpet och värmas i micron. Käka som dom är eller med rostat bröd! För 12 frukostomeletter behöver du: Spenat Grillad paprika Riven parmesan 12 ägg Salt Chili flakes Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader. Pressa ner spenat och grillad paprika i muffinsformarna. Toppa med parmesan. Knäck äggen och salta samt strö över chili flakes. Placera muffinsformen i mitten av ugnen i 10-12 minuter (ju kortare tid desto rinnigare ägg). Hur fiffigt sätt att göra ägg i stor volym? 😍 Det går såklart att toppa frukostomeletten med annat. You do you!