Fajitas med en twist- som bowl blev måndagens middag! Det är Mollys födelsedagsvecka och vi firar lite varje dag med att äta sånt HON älskar. Tacos är storfavoriten, och vi hade fryst kyckling i frysen så detta blev perfekt! Upplever att just ugnsrostade grönsaker också slinker ner i barnens små magar lite lättare/utan tjat från oss. Så tips till er är att testa servera mer ugnsrostat. För ca fyra portioner utav denna fajita bowl behöver du: Ca 600 gram kyckling Ris 2 paprika 1 zucchini 4 st rödlökar 1 burk majs 2 lime Créme fraiche /gräddfil Olja Salt Peppar Tacokrydda Gör såhär: Sätt på ugnen på 200 grader. Skär paprika, zucchinin och dela löken. Blanda grönsakerna i en bunke med lite olja, salt och peppar. Placera grönsakerna på en plåt med bakplåtspapper i ugnen i ca 20-25 minuter. Koka riset enligt anvisningar. Stek kycklingen i strimlor och krydda med valfri tacokrydda. Stek också majset. Servera riset med kycklingen och de ugnsrostade grönsakerna. Toppa med crempa/gräddfil och tryck ut juicen utav limen😋