Även denna vecka kör vi mat från Hello Fresh. Pausade nästa veckas leverans för att jag nu saknar att ta fram egna matsedlar för veckan. Jag tycker verkligen om HF och det är så himla smidigt att man kan pausa/återuppta när det passar en själv. Här kommer ett recept på en god, mustig och höstig pärlcouscous gryta. Denna smarriga måltid tog knappt 30 minuter att tillaga 👌🏼 För fyra portioner krämig pärlcouscous behöver du: 2 vitlöksklyftor 2 gul lök 400 gram champinjoner 100 gram spenat 300 gram tärnad bacon 1 burk créme fraîche 50 ml sojasås 335 gram pärlcouscous 8 dl vatten 1 grönsaksbuljong Salt Peppar Gör såhär: Koka upp 8 dl vatten med grönsaksbuljong och tillsätt pärlcouscous. Sänk till medelvärme och sjud i ca 15 minuter. Hacka lök och svamp i skivor, pressa vitlök och skölj spenaten. Hetta upp en torr stekpanna och stek bacon och svamp. Sänk värmen något och tillsätt lök och vitlök i några minuter. Tillsätt sojasås, salt och peppar. Sänk temperaturen ytterligare och häll i pärlcouscousen med crempa. Tillsätt spenaten och rör om tills den har mjuknat. Krydda återigen med lite salt och peppar. 😋😋😋😋😋 Detta vart såååå gott!