Crockpoten invigdes med en familjefavorit. Kyckling och curry. Tänker att livets apparat kan hjälpa oss att få tjejerna att bredda sina smaksinnen både med kött och grönsaker. Långkok går att variera i massor och det kommer bli roligt att få experimentera. Det första experimentet blev pumpa. Dom trodde först att det var morot men efter gårdagens middag berättade jag att det var pumpa. Molly: Alltså pumpa som man har på Halloween? Paula: Precis! Molly: Oj vad gott det var För ca fyra portioner behöver du: 4 kycklingfiléer 300 gram pumpa 350 gram spetskål 4 salladslökar 3 msk sweet chilisås 2 tärningar hönsbuljong 6 dl vatten Curry Salt Peppar Vitlökspulver Gör såhär: Dela kycklingen i mindre bitar och bryn i en stekpanna( det går givetvis bra att göra detta recept i en vanlig gryta på spisen också). Krydda med salt, peppar och vitlökspulver. Skär pumpan, spetskålen och salladslöken och häll ned i crockpoten. Häll ned kycklingen på grönsakerna och krydda ordentligt med curry, salt och peppar. Tillsätt sweet chilisås, vatten och smula ned två buljongtärningar. Ställ in grytan på det högsta läget och kör grytan i 5-3 timmar. Efter ca 2 timmar Servera med ris, sallad & sås!