Måndag 25e mars är det våffeldagen. Jag personligen föredrar pannkakor men älskar konceptet med ett våffeljärn. Det är roligt (& gott) att våffla andra saker än just våfflor. Croissant + våffla = Croffla 🥐 🧇. Testade något som är helt nytt för mig och måste säga att jag älskade det. Dels för att man skippar hela göra-smet-momentet och för att det blev supergott. Värm upp våffeljärnet och lägg i en ogräddad croissant. Inte krångligare än så! Det går såklart bra att toppa crofflan med det man själv tycker är gott men ni måste testa min fantastiska frosting. Jag och min fotograf KUNDE inte sluta doppa skurna jordgubbar i frostingen medan crofflorna gräddades. Syrlig frosting med smak av vanilj. Till frostingen behöver du: 60 gram rumstempererat smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk citronsaft 100 gram färskost Karamellfärg om du önskar färgad frosting Gör såhär: Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt. Vispa i färskosten. Färga frostingen med några droppar karamellfärg om du önskar att få den färgad. Toppa crofflorna med frostingen och lite bär.