<p class="p3"><span class="s2">Hur mycket gillar man inte lax? Snacka om mat som är proppad med bra grejor samtidigt som variationen på tillagningen är oändlig. </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Det jag gillar med lax är att ugnen kan sköta jobbet och att det är busenkelt att laga. Den här smaksättningen blev riktigt mumsig</span><span class="s3">😋</span><span class="s2">. </span></p> <p class="p3"><span class="s2"><em>Hungrig </em></span></p> <p class="p3"><span class="s2"><br /> </span><span class="s2">För</span><strong><span class="s2"> fyra portioner behöver du: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">1 laxsida </span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 citroner</span></p> <p class="p3"><span class="s2">2 vitlöksklyftor </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Oliver </span></p> <p class="p3"><span class="s2">Dill</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Salt</span></p> <p class="p3"><span class="s2">Peppar </span></p> <p class="p3"><strong><span class="s2">Gör såhär: </span></strong></p> <p class="p3"><span class="s2">Sätt på ugnen på 150 grader. Salta och peppra laxen och hacka vitlök, Oliver och dill. Pressa över saften av citronen på laxen och toppa med toppingen. <br /> Baka i ugnen i 30 minuter</span><span class="s3">😋</span><span class="s2">. </span></p>