Detta var vår söndagsmiddag- Biff Rydberg med egengjord senapssås. Hugo: Det här kommer vi att käka varje söndag från och med nu! Molly: Om vi ska göra det ska vi äta tacos varje fredag också. Paula: Kan vi inte bara variera och käka allt möjligt gott fredagar och söndagar? Leonore: …. Konversationen ovan är så typisk för Hugo och Molly. Det är svart eller vitt, allt eller inget. Gillar dom någonting så behövs ingen variation. Visserligen vart detta jättegott men varje söndag vet jag inte🙈. För fyra portioner behöver du: 2 gula lökar 800 gram fryst tärnad potatis 500 g strimlad ryggbiff Persilja Salt & peppar Senapssås: 1 dl crème fraiche 1 msk senap Tillbehör: Fyra äggulor Gör såhär: Sätt ugnen på 100°C. Skala och finhacka lökarna. Stek potatisen i omgångar i en stekpanna på medelvärme tills de blir gyllenbruna och mjuka inuti. Krydda med salt och peppar. Lägg potatisen i en ugnsfast form och håll varmt i ugnen. Stek löken på medelvärme tills den är mjuk och börjar få färg. Krydda med salt och peppar. Lägg löken på potatisen i ugnen. Stek köttbitarna på hög värme och salta och peppra. Stek hastigt tills önskad stekgrad. Lägg upp på fat med lök, potatis, strö över persiljan och lägg på råa äggulor. Senapskräm: Blanda crème fraiche och senap😋😋😋.