I helgen käkade vi currygryta med kyckling och grönsaker. En gryta som går att variera i massor men också en gryta som ALLTID går hem. Barnen slevade i sig hela två portioner var och utbrast efteråt att currygrytan är bland det godaste vi lagar här hemma. & nästan det bästa med allt - Grytan går fort att göra! För fyra portioner behöver du: 1 kg strimlad kyckling 2 burkar små crempa Matlagningsgrädde (höfta) 1 vitlöksklyfta 1 gul lök Valfri blandning av frysta grönsaker 1 burk minimajs Curry Hönsbuljong Soya Gör såhär: Hacka lök och pressa vitlök. Stek löken tills de mjuknat och häll i strimlad kyckling och pressad vitlök. Salta och fräs tills kycklingen är genomstekt. Vänd i crempa, matlagningsgrädde, curry, hönsbuljong och soya. Blanda grytan och häll i resterande grönsaker. Klart 😋