Innehåller reklam för Santa Maria I mitt samarbete med Santa Maria, där vi skulle testa nyheterna ur det asiatiska skafferiet, utmanade jag Hugo i en matutmaning. Vi skulle komponera varsin läcker bao bun, och Molly var juryn 🥺. Innan vi presenterar det vinnande receptet vill jag bara återigen lyfta dessa grymma produkter. Alla kan laga läcker asiatisk mat hemma. Det är enkelt, går snabbt och är perfekt för hela familjen. De nya toppingsåserna "Sesame & Soy" och "Sweet Chili Mayo" är fantastiska, och Sweet Chili Mayo är min favorit 🤌🏼. Det vinnande receptet, utifrån Mollys smaklökar, var… Hugos! 😂. Jag tror fortfarande att vinsten är riggad. Han måste ha fuskat, viskat och mutat henne med något. Jaja, här kommer receptet och Hugos topping. Mallgroda Du behöver: 🔸Santa Marias Asian Steamed Buns 🔸Lax 🔸 Mango & avokado salsa 🔸Edamame 🔸Lime 🔸Soya 🔸Salt 🔸Santa Marias Topping Sauce Sesame & Soy Mayo 🔸Rostad lök Gör så här: Ånga buns i ett durkslag över kokande vatten. Det gör dem extra fluffiga ☁️. Blanda ihop en mango- och avokadosalsa, koka edamamebönor och sojamarinera laxen (skär rå lax i mindre bitar). Stek laxen på hög värme snabbt. Addera massor med lime och salt. Fyll buns med laxen, mango- och avokadosalsa, edamamebönor och toppa med Santa Marias toppingsås "Sesame & Soy Mayo" och rostad lök. Voilà 🫶🏼.