Började min fredag med en löptur. Det vart en runda längst vattnet på fem km. Skön start på helgen! 💦 Jag har sett att det skrivs om en annorlunda äggröra på sociala medier. En äggröra där man adderar mosad banan. Till en början tyckte jag att det lät som en märklig kombination och har inte alls haft ett sug på att testa. Äggröra är ju godast med fetaost! Var skeptisk Men idag gav jag spektaklet en motvillig chans. Jag testade att göra denna omtalade äggröra till frukost och använde mig av: -För en portion ”Banana scrambled eggs” Två ägg En mogen, mosad banan En nypa salt Kokosolja att steka i Gör såhär: Mosa bananen och vispa ihop med äggen och en nypa salt. Värm stekpannan till medel och rör om tills dess att bananäggröran fått den konstisens du önskar. -Toppade med kvarg, bär och granola. Vad tyckte jag om denna speciella äggröra då? Det var... SVINGOTT🤣 Vet inte varför det tar emot att erkänna, kanske för att jag redan hade fördömt det? Man kan såklart skippa att lägga till topping men den toppingen jag valde gifte sig bra med sötman i äggen. Det slank ner utan problem 🤣 Summering: Hiss på Banana scrambled eggs från mig! Och tar med mig att inte fördöma lite annorlunda maträtter innan jag ens har smakat till nästa gång. Barnen fick också smaka men för dom blev det en diss. ”Inget för mig” 🤷🏻♀️