Jag har ju väntat och väntat och väntat hela året tills Pom och Flora ska börja med sin juliga saffransgröt. Det verkar inte som att den kommer i år och då får man ta saken i egna händer och göra en egen saffransgröt. Jag har toppat havregrynsgröten med saffran flera gånger och ville testa något nytt. Den här varianten med bakad mannagryn blev ljuvligt god - Så tips till alla er som också gillar saffran. Testa den här bakade gröten under helgens juliga frukost! För två portioner behöver du: 4 dl mjölk 1/2 dl mannagryn 0,5 gram saffran En nypa salt Kokosflarn Honung Gör såhär: Sätt på ugnen på 250 grader. Koka upp mjölken i en kastrull och tillsätt mannagryn, saffran och salt. Blanda gröten tills den blir tjock. Häll gröten i en ugnsfast form och ringla över honung och toppa med kokosflarn. Baka gröten i ugnen i 15 minuter. MUMS!