”Du tror kanske inte jag märker det –allt du gör, allt du ger.Men jag ser det i varje liten sak.Hur du lyssnar utan att döma,hur du bryr dig utan att skryta.Du har byggt mitt mod,formade min tro på kärlek.Och när jag säger grattis på fars dag,menar jag egentligen: Tack för allt. För dig”.På söndag är det fars dag, eller pappornas dag som tjejerna säger. En kärleksgest behöver inte vara stor. Det kan räcka med att man ger pappa en ja-dag. En dag där pappa får bestämma. En mysig uppdukad måltid. Eller att baka till pappa.Vår pappa i huset. Vår pappa Hugo ÄLSKAR choklad. Och just chokladfondant är något lite extra festligt. Något han gärna beställer som dessert. Så valet var enkelt. Vad gillar pappa hemma hos er? Såhär enkelt var det att baka chokladfondant, för fyra stycken behöver du:100 g mörk choklad100 g smör2 ägg1 dl strösocker0,5 dl kakao0,25 dl vetemjölGör såhär:Sätt på ugnen på 225 grader. Smörj ugnsfasta formar och pudra med lite kakao.Finhacka chokladen och smält smöret i en kastrull och låt chokladen smälta i det varma smöret. Blanda ägg och socker i en bunke och rör tills sockret löst upp sig. Vispa inte, bara rör.Funkade utmärkt att grädda i silikonform Häll i chokladen i äggblandningen under omrörning, sikta i kakao och mjöl. Blanda till en jämn smet. Fyll formarna med chokladsmeten och grädda i mitten ugnen i ca 8–12 minuter. Blev SÅ fascinerad över hur ”jelly” smeten blev. Aldrig bakat detta förut 😍. Vänd upp fondanten på en tallrik. Pudra över florsocker och servera med glass och bär 😋. Pussa pappa lite extra på söndag ❤️.