Idag önskade barnen en krämig halloumi-pasta till lunch. Deras önskan gick i uppfyllelse, men hade jag lagat den till mig själv utan specifika önskemål och preferenser hade jag adderat halverade körsbärstomater och någon matsked pesto. Ena barnet gillade inte tomat och det andra gillade inte pesto, så det fick bli utan. Men tips till er andra! För fyra portioner använde jag:PastaTvå paket halloumiTvå schalottenlökarEn vitlöksklyfta100 gram färskostMatlagningsgrädde (tills det såg krämigt ut)OlivoljaLite, lite saltGör så här:Koka pastan enligt anvisningarna. Hacka halloumi, lök och vitlök. Stek halloumi-bitarna tills de är gyllene och häll dem i en skål på sidan.Addera lite mer olivolja i pannan och stek lök och vitlök. Tillsätt färskost och matlagningsgrädde. När såsen puttrar, häll i skålen med halloumi och den nykokta pastan. För lite mer smak, addera tomaterna efter löken och peston i samband med färskosten och matlagningsgrädden. 😋😋