Alltså WOW så mycket gott ni har skickat till mig 😍. Dessa 20 menyförslag kommer ifrån er och man kan ju konstatera att ni gillar pannacotta! 1. Förrätt: Ostron Varmrätt: Torskrygg med brynt smör och pressad potatis Efterrätt: Gino - ÄLSK på gino! 2. Förrätt: Carpaccio på rödbeta med chèvrekräm Varmrätt: Lammfilé, jordärtskockspure, rödvinssås och kantareller Efterrätt: Choklad Spännande på carpaccio på rödbeta 3. Förrätt: Halstrad pilgrimsmussla med brynt apelsinsmör, friterat apelsinskal och balsamico Varmrätt: Ankbröst med långkokt rödvinssås och gräddstuvad spetskål Efterrätt:Svart sesamglass med bär, hemmagjort havreknäcke och sirap 4. Förrätt: Gratinerad hummer och vitlöksbröd Varmrätt:Planka med entrecote Efterrätt:Pannacotta 5. Förrätt: Fisksoppa Varmrätt: Hasselbackspotatis med vegobiffar och svampsås -Vegobollar och biffar är SÅ gott Efterrätt: Pannacotta med hallonsås Vad många varianter det finns på pannacotta 6. Förrätt: Charkbricka Varmrätt: Kronhjort med ugnsrostad sötpotatis och tryffelkräm Efterrätt: Pannacotta 7. Förrätt: Råraka med löjrom, rödlök och smetana -Min absoluta favvo! Vi tog rårakor som förrätt på vårt bröllop Varmrätt: Salsiccialasange Efterrätt: Kladdkaka med toscaknäcke Rårakan på Frantzén 8. Förrätt: Löjrom med kronärtskockspure och friterad palsternacka Varmrätt: Risotto med kronhjortsryggbiff Efterrätt: Hemmagjord glass med varm hjortronsylt Lagar ytterst sällan Risotto trots att det är så gott 9. Förrätt: Gratinerad havskräfta Varmrätt: Asiatisk fondue Efterrätt: Daimpannacotta med rårörda lingon och saltlakrits 10. Förrätt: Bruschetta Varmrätt: Carbonara Efterrätt: Pannacotta 11. Förrätt: Persiskt Varmrätt: Persiskt Efterrätt: Persiskt 12. Förrätt: Toast skagen Varmrätt: Flamberat kött med tillbehör Efterrätt: Muscovadoglass med bär 13. Förrätt: Färska, skalade skurna tomater med burrata och balsamvinäger Varmrätt: Lasagne gjord på färska lasagneplattor Efterrätt: Hemmagjord hallonglass med hallonsås och knapriga småkakor Vilken magisk sommarmeny ☝🏼 14. Förrätt: Kantarellstuvning på smörstekt lantbröd med riven parmesanost på toppen Varmrätt: Marinerade tonfisk-filéer med sötpotatis puré toppat med ugnsbakad brysselkål och valnötter Efterrätt: Minitårtor med digestive-smörbotten, dulce de leche och ett täcke av dajmgrädde toppat med färska jordgubbar 15. Förrätt: Lättsaltatade lantchips med smetana, finhackad rödlök, löjrom och dill upplagt på ett stort serveringsfat Varmrätt: Grillat med creamed corn, vitlöksbröd gjort på grekiskt lantbröd, olika kalla såser, egengjord potatisgratäng och en god sallad Efterrätt: Brynt smörglass med churrosfriterade dumlekolor och hallon enligt Brinken bakars recept 16. Förrätt: Pilgrimsmusslor Varmrätt: Halloumivåffla Efterrätt: Vitchokladpannacotta 17. Förrätt: Västerbottensbakelse med löjrom Varmrätt: Saffranspasta Efterrätt: Halloncheesecake med oreo-botten 18. Förrätt: Smördegsbakad parmaskinka med chèvrekräm Varmrätt: Skaldjurspasta Efterrätt: Banana split cheesecake 19. Förrätt: Friterade getostbollar Varmrätt: Saffranspasta med räkor Efterrätt: Tiramisu 20. Förrätt: Räkbakelse Varmrätt: Pulled beef Efterrätt: Vitchokladpannacotta med bär Puh! Det får räcka för den här gången! Vilken meny tilltalade dig allra mest? Döpte inlägget till "20 tips till imponerande trerättersmenyer" för att ni enkelt ska kunna söka på listan den dagen den vankas bjudning ♥️.