Herregud vilken magisk dag vi har haft i pistron! Maja och Clara bakom kontot @mat_stockholm var helt underbara. Vi lärde känna varandra och deras signum är att laga mat utan några konstigheter. Det ska bara vara gott! Vi lagade mat som jag definitivt kommer att göra igen (recepten kommer i nästa vecka) men den här lyxiga mackan med svamp, grönkål och parmesan passar perfekt redan till helgen. Som en lyxig brunchmacka😋 Du behöver: 1 vetesurdegsbröd 250 gram svamp 1 burk creme fraiche 2-3 msk grädde 100 gram grönkål 50 gram parmesan Vitlök Soja Salt Peppar Olivolja Gör såhär; Sätt på ugnen på 200 grader. Hacka svamp och stek med olivolja, vitlök, salt och peppar. Stek svampen i en stekpanna och tillsätt creme fraiche grädde och soja. Rör ner grönkål och smaka av med salt. Fördela röran på fyra brödskivor. Tillsätt lite grönkål på varje macka och riv på parmesan.Tillaga mackan i ugnen i cirka 10 minuter. Toppa med färsk grönkål och mer parmesan!