Bulgursalladen som återkommande - en riktig vardagsklassiker Det började med att när Molly var liten så älskade hon bulgur. Vi blev selektiva och åt bulgur till det mesta. Om Molly frågar vad det blir för mat och jag säger bulgursallad, så dansar hon segerdans. Den här salladen är så bra, för du kan slänga ned det du har i kyl och skafferi hemma. Detta är basen som vi brukar åtgå från: Föra ca fyra personer 3 dl bulgur Valfri buljong (jag kör kyckling eller grönsak) Ett paket kyckling Bladspenat Gurka Röd lök Tomat Oliver Avokado Citron Olivolja Vitlök Créme Fresh Fetaost Puré på soltorkade tomater Gör såhär: Koka upp bulgur. Det viktigaste är att slänga ned buljongen i det kokade vattnet! Häll i bladspenat i en stor skål, hacka grönsaker och blanda allt med pressad citron, olivolja och krydda. Stek kycklingen ( jag brukar hälla på lite soya och grillkrydda). Häll ner bulgur och kycklingen i skålen med grönsaker. Fetaostkräm med soltorkade tomater: Blanda créme Fresh med smulad fetaost och purén på soltorkade tomater. Pressa ner två stycken vitlöksklyftor. Enkelt och supergott! =)