Hade Sandra Beijers medverkan i podden ”Pro Bono” med Lofsan i lurarna igår och blev så otroligt inspirerad. Hon ser varje måltid som en chans att ge sig själv både uppskattning och njutning. -Det fick mig att fundera Varje vardagsfrukost handlar inte om njutning och uppskattning, snarare om morgonstress och på kortast möjligast tid få i sig frukosten! Och jag är så otroligt TRÖTT på de kokta äggen och äggröran som vi kör pga rutin. Så började min morgon med att göra något annorlunda med äggen, något mer njutbart. En äggsallad Du behöver: Två kokta ägg Två matskedar créme fraîche 1 tesked dijonsenap En halv hackad röd lök Saften av en citron Salt Citronpeppar Hacka och blanda alltsammans innan du ber på mackorna Här hade det eventuellt kunnat sluta. Men vart finns uppskattning? Hur visar det här tråkiga knäckebrödet ”Godmorgon Pulkan. Hoppas att du har sovit gott. Tänkte bara tala om för dig att du är grym precis så som du är, och nu förtjänar du en dunderfrukost som uppladdning för ytterligare en spännande och händelserik dag”? Nä, det måste det bli ändring på! Tur att jag har ytterligare en som jag inspireras av för att ge mig själv lite mer uppskattning i matväg... Nämligen Siri Barje! Matstylisten/kocken som med sitt fina flöde inspirerar mig till att VILJA äta mer vegetariskt. Tack vare henne förstår jag att man kan garnera något så enkelt som frukostmackor för att ge sig själv mer uppskattning. Tog alltså min rädisa-oskuld när jag inför den här garneringen köpte rädisor för första gången i mitt snart 29 åriga liv🤣 Till mina mackor med äggsallad med fin/god garnering gjorde jag också en enkel juice gjord på: Äppelmust Jordgubbar Ingefära -Mixa alltsammans i en mixer och häll upp i ett vinglas för bonuspoäng på morgon-uppskattning GODMORGON PULKAN😍 //Tack Sandra Beijer och Siri Barje för er inspiration till att ge sig själv mer uppskattning & njutning i matväg/vardagen!