<p style="text-align: center"><em>för 4 personer:</em></p> <p style="text-align: center"><strong>400 g skalade räkor</strong><br /> <strong>ris</strong><br /> <strong>2 röda paprikor</strong><br /> <strong>1/2 purjolök</strong><br /> <strong>2 tsk curry</strong><br /> <strong>smör</strong><br /> <strong>2 vitlöksklyftor</strong><br /> <strong>2 msk tomatpuré </strong><br /> <strong>1 förp krossade tomater (500 g)</strong><br /> <strong>2 dl mellangrädde</strong><br /> <strong>salt och peppar</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://paulas.vimedbarn.se/files/2015/02/P2162541.jpeg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Såhär gör du:</em></p> <p style="text-align: center"><strong>1.</strong> Koka riset.<br /> <strong>2.</strong> Strimla paprikorna och purjolöken. Fräs grönsakerna med curry.<br /> <strong>3.</strong> Tillsätt pressad vitlök, tomatpuré och tomatkross. Skjuda i ca 5 minuter. Häll i grädden och smaksätt med salt och peppar.<br /> <strong>4.</strong> Blanda i räkorna och låt allt bli varmt. Koka inte för länge, då blir räkorna sega!<br /> <strong>5.</strong> Servera med ris och sallad.</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://paulas.vimedbarn.se/files/2015/02/P2162545.jpeg"> </a></p> <p style="text-align: center">Syns det att jag älskar ruccolasallad? =)</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://paulas.vimedbarn.se/files/2015/02/P2162543.jpeg"> </a></p>