Igår åt vi en god pasta som dessutom typ var världens lättaste att göra! Receptet kom från "Linas matkasse" som vi hade förra veckan. Dåså, för att göra en "Pasta Caprese med kapris och basilika" behöver du: (Recept för 2 personer) Basilika 1 paket färsk pasta 1 gul lök Kapris 1 paket körsbärstomater 1 mozzarella Röd chili Tomatsås Olivolja Salt Socker Svartpeppar Tomatpuré Vitlöksklyftor Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten till pastan. Finhacka 1 gul lök, två vitlöksklyftor och 1/2 röd chili. Fräs allt på medelvärme i olivolja i en kastrull i ca 5-6 minuter. Tilsätt 1 msk tomatpuré, 1/2 burk kapris(avrunnen), 1 flaska tomatsås och 1/2 tsk socker. Låt skjuda i 5-6 minuter. Caprese: Halvera körsbärstomaterna. Skär mozzarellan i bitar och strimla basilikan. Blanda ner med 1/2 vitlöksklyfta(pressad), 1 tsk olivolja, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar. Koka den färska pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda nykokt pasta med tomat- och kaprissås. Servera toppad med Caprese.