När jag var tonåring fick jag småsyskon. Småsyskon som ville äta just spagetti och köttfärssås VARJE dag. Efter att under ett par år förätit mig på denna rätt blev det något jag behövde en paus ifrån. Tog avstånd från köttfärssås men har nu kommit tillbaka till att uppskatta det. -Med några justeringar för att få den godare Pulkans recept på en godare köttfärssås: 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 3 morötter Ca 200 g champinjoner 1 burk med strimlade, soltorkade tomater 1 kg färs 2 burkar krossade tomater Tomatpuré 1 oxbuljong 1,5 dl rödvin Salt Peppar Gör såhär: Har du möjlighet, så laga din köttfärssås dagen innan den ska ätas! Hacka lök och vitlök. Skala och riv morötter. Bryn lök och morötter i en stor kastrull. Tillsätt lite vatten, buljong, tomater och vin. Låt såsen koka. Stek färsen och champinjoner (i en annan stekpanna) och krydda. Häll ned färsen i såsen och glöm inte bort att ju längre köttfärssåsen får stå och mysa desto godare blir den! Servera med pasta, gott bröd, sallad och riven parmesan😋