Gud vad enkelt det var att baka eget bröd hörni! Och vad uppskattat det blev. Båda barnen tycker om nötter och vill gärna ha en näve var varje dag. Det är roligt att dom tycker om nötter, då kan vi som igår göra goda bröd. Tänkte testa på fröknäcke nästa vecka men till söndagsfrullen bakar vi bananbröd. De här frukt och nötbrödet lägger jag på minnet, perfekt till helgen eller som bröd i vardagen =) Det här behöver du: 4 dl dinkelmjöl 1 dl havregryn 200 g torkad aprikos 1 dl hasselnöt 1 dl valnöt 1/2 dl hela linfrön 4 dl naturell yoghurt 2 tsk bikarbonat Gör såhär: Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda mjöl och havregryn i en bunke. Mortla nötter, skär aprikoser, häll i yoghurt och bikarbonat i bunken och blanda allt till en smet. Smörj formen och häll i degen. Grädda längst ner i ungen i en timme. Yoghurt i Toppade brödet med pumpa och solrosfrön Himmelskt gott!