Jag förstod ingenting igår när Hugo var på sin fjärde portion. Han tyckte att det var så gott så han kunde inte sluta äta. Det är roligt att se den reaktionen på mat som man lagar. Mat är den allra renaste formen på att ge kärlek. Du behöver: Ett paket med pasta ( jag brukar ta stora snäckor så sås liksom kan fastna i) En gul lök Två klyftor vitlök Timjan Champinjoner Grädde Oxfond Oxfilé Salt och peppar Tryffelolja Parmesan Gör såhär: Sätt på pastavatten och följ instruktionerna. Hacka lök, vitlök och halva förpackningen av timjan. Fräs någon minut innan du slänger ner dom skivade champinjonerna ( jag brukar ta skogsvarianten för att jag tycker att dom har en finare färg). Häll på grädden och buljongen, låt puttra i ca 10 minuter. Stek köttet i en egen panna, salta och peppra. När pastan har kokat klart så blanda ihop med såsen och köttet. Lägg upp på ett stort fat, riv på parmesan och avsluta med att dra över en massa god tryffelolja!