Jag ska göra ett experiment med mig själv- det svåra i det enkla. Skita i sockret! Fram tills att vi åker till Spanien om ca två veckor. Personligen så tycker jag att lagom är bäst när det gäller kost. Min kost består av husmanskost och jag ger mig själv utrymme för att kunna unna mig. Ibland två till tre gånger i veckan, vissa veckor ingen gång. Det beror på vad vi gör, om jag är sugen på något. Jag ratar: Godis Chips Choklad Aldrig någonsin har jag varit en gottegris. Mat däremot… En krämig potatisgratäng, sås, bröd. Där är min weak spot. Så jag har hittat en balans. Likaväl som jag tycker om fet mat tycker jag också om nykokt blomkål med en massa citron på. Linser, broccoli och acai. Det bästa som finns är kronärtskocka! Det är trist att det finns en himla massa dolt socker i vardagsmat. Som den smaksatta yoghurten och kvargen. Vi kör naturell och smaksätter själva via mixern. Ett smidigt sätt att undvika onödigt socker. Samma sak med frukt, jag ser det faktiskt som godis (om man tittar på sockerinnehållet). Sås, frukostflingor, Kalles Kaviar. Detta är sånt som jag äter, där jag får i mig det dolda sockret. Så nu kör jag två sockerfria veckor med start imorgon, och kör sedan en utvärdering: Hur mår jag? Vad har varit jobbigt? Har min träning påverkats? Jag vill helt enkelt bestämma själv när jag äter socker. Då väljer JAG att dricka en läsk, eller äta choklad. Då får JAG välja mina tillfällen, och inte tvärtom. Idag. Vi får se om två veckor sockerfritt ger några resultat på kroppen =)