Idag blir det moussaka till middag! Min allra första, och det vart riktigt gott. Valde att göra vår lite nyttigare, och hade i detta för ca 4 portioner: 2 skivade auberginer 500 g nötfärs 1 hackad lök 4 dl tomatsås- testade denna med just smak av aubergine! 2 dl kesella Riven ost Salt Peppar Olivolja Gör såhär: Lägg auberginerna på hushållspapper i ca 10 minuter med salt på båda sidorna. Sätt på ugnen på 225 grader. Fräs lök och färs i en stekpanna med olivolja och häll på tomatsås när löken är mjuk. Låt det puttra i ett par minuter innan du häller i kesellan. Salta och peppra. Torka av aubergineskivorna och stek även dom i en panna med olivolja. Varva sedan aubergine och förstöra i en ugnsfast form. Strö över osten och gratinera i den övre delen av ugnen i ca 15 minuter. -Servera med en god sallad och ris