<p style="text-align: center">I eftermiddags var det bara jag och Molly hemma. Klockan tickade på och en middag behövdes göras. Du vet när man står och tittar in i kylen och tänker att man inte har någonting att äta. Så var det i eftermiddags! Och när man är ensam med en liten donna som vill ha full uppmärksamhet tackar jag gud för ugnen, att det klarar sig självt där inne. Dagen middag blev rostad potatis och sötpotatis med kyckling. Detta behöver du för ca 4 port:</p> <p style="text-align: center"><strong>* 500 g fast potatis </strong><br /> <strong>* 400 g sötpotatis</strong><br /> <strong>* Olja</strong><br /> <strong>* Vitlök</strong><br /> <strong>* Timjan</strong><br /> <strong>* Kyckling </strong><br /> <strong>* Salt </strong><br /> <strong>* Peppar</strong></p> <p style="text-align: center">Gör såhär:</p> <p style="text-align: center">Skiva potatisen och sötpotatisen. Ringla över olivolja, timjan och sprid ut vitlök. Jag brukar marinera min kyckling en liten stund i kylen i en påse. Med olja, vitlök, hönsbuljong och kryddor. När kyckling dragit lite i marinaden är det bara att lägga kycklingen ovanför potatisen och skicka in plåten i ugnen på ca 35-40 minuter, 225 C</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2015/01/P1262650-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2015/01/P1262652-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">