Guuuuud vilken god middag vi åt ikväll! Dessa biffar las till direkt som en storfavorit för hela familjen. Det var faktiskt barnen som inspirerade mig till att laga just Laxbiffar. Dom åt det till lunch på föris för ett tag sedan och sa att dom hade älskat det. Och som ni vet älskar jag chèvre så det slängs ned i det mesta som jag lagar just nu? För ca 4 portioner behöver du: Laxbiffar: 500 gram lax (färsk eller tinad) 1 ägg 100 g chèvre 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 citron Avokadosallad: 2 avokado 2 tomater 1 rödlök 1 tsk rödvinsvinäger Salt Olivolja Gör såhär: Finhacka laxen till färs. Blanda med smulad chèvre, ägg, salt, olja och riven citronskal (endast det gula). Forma små biffar och stek i en het stekpanna tills biffarna fått fin stekyta på båda sidorna. Hacka avokado, tomater och lök. Blanda i en skål med rödvinsvinäger, salt och olivolja Servera med: Vi kokade upp lite ris och åt biffarna och salladen med aioli?