Quinoa kan man göra massa goda sallader på! Den här krämiga varianten måste ni testa! Jag blir typ arg om jag käkar en sallad ute och den inte är tossed, alltså kastad. Jag tycker att det är godare att ha dressing över hela salladen, och inte bara på toppen så jag brukar alltid börja med proteinet och dressingen i en djup skål för att sedan fortsätta med grönsaker och avsluta med kolhydrater. Och med slevar blanda allting innan jag lägger upp salladen på ett uppläggningsfat. För ca 6 portioner behöver du: 3 dl Quinoa 4 burkar tonfisk 6 ägg 5 dl creme fresh 2 rödlök 2 vitlöksklyftor Bladspenat 1 gurka Cocktail tomater Morötter 2 paket kikärtor 2 paket fetaost Saften av en halv citron Salt Peppar Olivolja Gör såhär: Koka Quinoa enligt förpackning och koka ägg. Börja med tonfiskröran genom att hälla ned tonfisk, två hackade rödlök, två vitlöksklyftor och creme Fresh i en bunke. Blanda och krydda. Fortsätt med att hacka ned grönsaker och blanda ner i tonfiskröran, och häll sedan ner quinoa. Blanda och smaksätt med saften av en halv citron, olja och kryddor. Servera salladen med ägghalvor på toppen?