Igår lagade jag en snabb kyckling innan jag skulle till gymmet. Barnen hade redan ätit så det var bara mat till mig och Hugo. Barnen hängde i mina ben så det var verkligen bara att kasta ihop mat för att inte bomma läggningen. Detta behöver du för ca 4 personer: - 4 st kycklingfilé - 2 st vitlöksklyftor - 150 gram riven parmesan - 5 dl creme fresh - Salt och peppar Blanda crème fresh med vitlök och ost i en bunke. Krydda och smet på kycklingen i en ugnssäker form. Jag brukar snitta kycklingfilén i mitten bara för att det ska tillagas bättre i ugnen. När du har lagt på den krämiga parmesanen kan du egentligen toppa med vad du vill. Igår körde jag soltorkade tomater och bladspenat. Låt kycklingen stå i ugnen i 30 minuter, på 200 grader. Servera med t.ex. ris. Hugo sa att dettas var det godaste som jag någonsin har lagat. Alltid kul med uppskattning och jag har börjat förstå att kyckling är nog det som jag lagar allra bäst. Kött, köttfärssås och en massa annat är Hugo tusen gånger bättre på att laga än mig.