Kikade i skafferiet. Där fanns kokosmjölk och ris. I kylskåpet hade vi en massa grönsaker. Det enda som fattades var kyckling! Så söndagens middag fick bli kokoskyckling med vitlöksfrästa grönsaker! För ca fyra portioner behöver du: 1 paket strimlad kyckling 2 röda paprikor 2 portobello svamp 2 röda lökar 1 burk kokosmjölk Vitlök Salt Peppar Kycklingfond (vår soja var slut) Ris (Det jag gillar med att göra grytor är att grönsakerna går att variera! Ta det du har hemma, kolla igenom både kyl och frys). Gör såhär: Hacka alla grönsaker. Koka ris enligt anvisning. Stek kyckling och krydda (med det du tycker är godast). Ställ av kycklingen och stek grönsaker rikligt i olja och vitlök. Lägg till kyckling, kokosmjölk och kycklingfond (hade egentligen tänkt använda soja men det var slut). Servera med valfri sallad, vi tog majs och cocktail tomater?