Jag och Michaela var på en presslunch för Picard idag, det höll till på den franska Ambassaden. Jag har aldrig varit i en ambassad, enda syftet för att ansöka om visum inför en resa. Det var ståtligt och fint men det enda jag tänkte på var ”Gud vad mycket att städa” haha. Picard presenterade jul och nyår. Hur ser våra mattraditioner ut kring julen? Det var spännande att se hur den har förändrats. Förut var det mycket firande på julen och efteråt till att ha ändrats till mycket firande före jul. Jag och Michan bestämde oss för att vi i år ska göra ett vegetariskt julbord innan jul och fira med våra familjer. Min tjej <3 Svart kaviar med en massa goda tillbehör som tilltugg vid minglet Lunchen var gjord av stjärnkocken Sebastian Gibrand- fd lagkapten i Kocklandslaget, givetvis med Picards råvaror. Jag visste faktiskt inte att det var så pass klimatsmart, just för att det mesta kommer som frysvara. Det finns till och med hackade tomater i fryspaket! Vackert dekorerat vid borden, fick julkänsla Fina Alexia Förrätt: Hummer surprise- inkokt hummer med skärbönor, rädisa, tomat, bondbönor och buljong (smaksatt med ingefära och kyckling). Till och med färdig buljong kan man tydligen köpa ifrån Picard Frank anka, grönkål, morotskräm, brynt smör och murklor. En sky gjord på nejlika, apelsin och stjärnanis. Det smakade julafton Och här... här är julprodukterna (limited edition) Glasshus med smak av vanlig och karamell Spännande rulltårta- vanilj & hallon Chokladkottar