Halloumi, är inte det livets ingrediens? Jag dör för MAX halloumi burgare, tycker dom är godast av alla. Halloumi känns som en bra grej om man i sin vardag önskar att äta mindre kött. Vi älskar halloumi och barnen älskar det, så kvällens klassiska stroganoff med korv vanligtvis byttes ut till Halloumi! Och linser för att göra stroganoffen ännu matigare? För ca fyra portioner behöver du: 1 gul lök 1 vitlök 1 paprika 400 gram halloumi 1 msk tomatpuré En till två burkar krossade tomater 1 förpackning creme fresh med smak av fetaost och soltorkade tomater 1 förpackning kokta linser Jag kör denna från Zeta Olja Salt Peppar Oregano Till servering: Idag kör vi ris & sallad Gör såhär: Hacka lök, halloumi, paprika och pressa vitlök. Fräs halloumi i olja tills den får fin, gyllene färg. Lägg i en skål och fräs resterande ingredienser. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, grädde, linser och kryddor. Blanda ner halloumi och låt koka under lock i ca 15 minuter. Vad lagar ni för middag idag?