Ikväll körde vi middag med inspiration från Frankrike! ”Det smakar bättre än på resturang” sa Hugo, Det var ett fint betyg♥️ Jag har några hemligheter bakom den perfekta omeletten: -Ett är att använda sig utav grädde när man vispar omelett -Två är att steka i en panna som har rikligt med smör För ca fyra portioner behöver du: 16 ägg 1 påse riven ost (vi körde Västerbotten idag) Grädde Salt Vi körde på kantarell fyllning till oss och skinka till barnen: 1 gul lök 1 förpackning med kantareller Ca fyra skivor skinka Gör såhär: Stek fyllning och omeletter för sig. Jag började med fyllningen och la sedan undan i en skål. Hacka lök och stek en vända med skinkan, och den andra med kantareller. På våra kantareller ringlade jag över tryffelolja? Vispa sedan fyra ägg, riven ost och grädde i en bunke. Salta och sätt på pannan på en ganska hög värme (körde på sjuan) och stek omeletten i mycket smör. Lägg omeletten på en tallrik och häll över fyllningen innan du viken omeletten. Servera med sallad, gott bröd, pommes och sås!