<p style="text-align: center">Hur gott är inte fyllda paprikor i ugn? Det är en maträtt som jag har gillat i alla år. Det går snabbt, är billigt och enkelt att slänga ihop. Jag gjorde mina paprikor med kycklingfärs och fetaost, lite nyttigare och min last för ost får inte glömmas bort. När jag lagar mat hittar man nästan alltid ost =)</p> <p style="text-align: center"><em>För 4 portioner behöver du:</em></p> <p style="text-align: center"><strong>500 g kycklingfärs</strong><br /> <strong>4 st röda paprikor</strong><br /> <strong>1 msk olivolja</strong><br /> <strong>1 gul lök</strong><br /> <strong>1 paket fetaost </strong><br /> <strong>1 burk krossade tomater</strong><br /> <strong>2 st vitlöksklyftor (pressade)</strong><br /> <strong>basilika</strong><br /> <strong>salt </strong><br /> <strong>peppar</strong><br /> <strong>1 ägg</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2015/02/P2021863-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Tillagning:</em></p> <p style="text-align: center"><strong>1.</strong> Sätt på ugnen på 150 grader.<br /> <strong>2.</strong> Skär paprikorna i halvor, ta bort kärnorna och skölj.<br /> <strong>3</strong>. Placera halvorna på bakplåtspapper i en långpanna.<br /> <strong>4.</strong> Rör om alla ingredienser till en smet.<br /> <strong>5.</strong> Fyll paprikorna med smeten och sätt i ugnen i 35-40 minuter.</p> <p style="text-align: center">Vi åt paprikorna med ris och sås</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2015/02/P2021885-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center">