<p style="text-align: center">Alla har ett säkert kort. En maträtt som man vet går hem och är lättlagad när klockan snart är 20 i 6 och familjen behöver mat. Mitt säkra kort är ”Chunky tomatsås med linser”. Gott, snabbt och vegetariskt! =)</p> <p style="text-align: center"><em>Detta behöver du för 4 port:</em></p> <p style="text-align: center"><strong>300 g pasta</strong><br /> <strong>150 g fetaost</strong><br /> <strong>1 kruka basilika</strong><br /> <strong>1 gul lök</strong><br /> <strong>2 msk smör</strong><br /> <strong>3 vitlöksklyftor</strong><br /> <strong>1 dl röda linser</strong><br /> <strong>2 burkar körsbärstomater 400 g</strong><br /> <strong>1 msk honung </strong><br /> <strong>3 dl vatten </strong><br /> <strong>salt </strong><br /> <strong>peppar</strong></p> <p style="text-align: center"><em>Såhär gör du:</em></p> <p style="text-align: center">Koka pastan enligt anvisning. Plocka bladen från basilikan, skala och finhacka löken och vitlöken. Fräs basilikan, löken och vitlöken på svag värme i ca 3-4 minuter. Tillsätt linser, tomater, honung, vatten, salt och peppar. Koka upp och sjud på svag värme i ca 20 minuter. Blanda såsen med pastan och smula på fetaost. Grymt gott!</p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2015/01/P1059692-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2015/01/P1059693-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><a href="http:https://ls-static.bonniernews.se/_amelia_/4497/2015/01/P1051389-1.jpg"> </a></p>