Oh, detta var godare än väntat? Att man inte gör paj oftare? Det var ju superenkelt! Valde att göra min pajdeg lite nyttigare och för sex portioner behöver du: Pajdeg: 3 dl dinkelmjöl 1 msk olivolja 1 burk kesella 2 nypor salt Fyllning: 1 gul lök 2 msk olivolja 250 g spenat 1 burk strimlade soltorkade tomater 3 dl creme fraiche (jag tog med smak tomat & basilika) 3 ägg 250 g chèvre Oliver Salt och peppar Gör såhär: Börja med degen- blanda ingredienserna i en bunke och rör tills degen blir smidig. Kavla ut och täck degen i en pajform. Förgrädda degen i 10 minuter på 200 grader. Ta ut pajen och fortsätt med fyllningen! Fyllning- Hacka löken och fräs i olja. Lägg i spenat och stek i ett par minuter. Blanda creme fraiche med äggen och häll i spenaten och de soltorkade tomaterna i röran. Häll i fyllningen i pajformen. Fördela chèvren och oliverna ovanför röran på pajen och grädda pajen i ca 40 minuter på 175 grader. Servera med en god sallad???? Denna paj gjorde succé hemma ikväll. Hugo kunde inte sluta säga "vad gott det var!"