Haft ett mötesrace/fixardag inne i stan. Älskar dessa kartonger man får blommorna från HM Home i! Åt en äcklig sallad med blomkål, curry och äpple till lunch ? Hann med ett PT pass med Kalle innan jag körde hem från stan. Han kallar alltid mig för "gasellen". Den här gasellen back squatade 97,5 kg idag- det gjorde mig glad! Medan barnen lekte i parken med farmor och farfar stekte jag på dom blå pannkakorna som vi ska ta med oss imorgon till tjejernas gårdsfest på föris. Jag minns när jag var gravid med Molly och funderade över hur det skulle bli att bli en förälder. ”Jag kan inte ens steka pannkakor” tänkte jag då (som att det på något sätt skulle vara avgörande för att fixa att bli en förälder?). Men övning ger färdighet och idag har jag mina knep till den perfekta pannkakan: -Det börjar redan när man gör smeten. Jag häller i vetemjöl i en stor bytta och delar upp mjölken i två. I ena knäcker jag i alla ägg, och häller på karamellfärg. Tar den vanliga mjölken och häller ned i mjölet. Nu är det viktigt att man blandar med vispen så att det inte blir klumpar! -Sedan häller jag i den andra byttan med mjölk, ägg, salt och karamellfärg -Vad steker du dina pannkakor i? Vi har ett specialjärn som är gjord för pannkakor. Vi tyckte att det var värt att investera i det! Och så måste man steka pannkakorna i MYCKET smör. Tipsade er redan förra veckan om denna variant ”spray”. Livets uppfinning för just pannkakor och raggmunk -Hur steker du dina pannkakor? Jag steker mina på relativt låg värme och gör dom lövtunna, tycker att pannkakor blir allra godast så. Och hela tiden vispar jag runt i smeten medan jag steker så att det inte ska bli klumpar Det är mina bästa tips för att få perfekta pannkakor =) Nu: Ska jag duscha av mig stekoset och svira om för Pischas kalasmiddag. Det här har jag på mig ikväll