Äggpizza är den bästa lunchen! För två personer behöver du: 6 ägg 2 tomater 1 mozzarella Babyspenat 1 vitlöksklyfta Curry Salt Pumpafrön Tryffelolja Olivolja Smör Gör såhär: Knäck äggen i en bunke. Pressa ner vitlöken. Hacka tomaten och häll ner i bunken. Vispa äggröran och addera curry, salt och tryffelolja. Sätt på plattan, på en ganska hög grad. Stek äggröran i BÅDE olivolja och smör (mums). Nu kommer hemligheten till äggpizzan- rör inte om äggröran i stekpannan, utan låt den bli klar på egen hand. Börja på en het platta, men sänk värmen med jämna mellanrum (Då bränns inte botten). Toppa äggpizzan! Skiva mozzarellan, häll på spenaten, häll över lite mer tryffelolja och avsluta med pumpafrön. Ljusslingan kommer ifrån Klong. Det är en sådan som man aldrig kommer att göra sig av med, den kommer jag ha kvar hela livet.