Såg att Antonija Mandir tackat nej till att vara med i ”Sveriges mästerkock VIP” och jag HÖR henne. Ett av kriterierna är tydligen att vispa ihop sin egen majonnäs… Jag skulle absolut säga att mat och matlagning är ett stort intresse men är inte heller den som vispar ihop sin egen majonnäs 😅. Kommer du på middag hemma hos mig möts du av tilltugg och fördrink. De mesta i matväg är redan förberett för att jag, som värdinna ska kunna vara närvarande. Bjuder sällan på något nytt, utan något jag vet att jag kan. Vankas det grill står Hugo för själva grillningen medan jag för tillbehör, sallader, såser och bröd. Jag är en matintresserad och tycker matlagning är roligt men styrs av recept. Utan receptet är jag l-o-s-t. Hugo är tvärtom. Skiter i recept och improviserar. Han tycker inte det är något problem att vispa ihop sin egen majonnäs. Frågan är väl bara hur det sen smakar 🙃. Så summeringen av mig själv lyder: Receptstyrd foodie som tycker det är roligt att laga mat. Är jämt och ständigt på jakt efter nya, spännande recept. -Vilken typ av kock är du?