Oftast lagar vi mat från grunden. Vi försöker tänka på att variera kosten hemma och har som tumregel: En kycklingrätt, en fiskrätt, vegetariskt och så lite rött kött som möjligt. Vi käkar köttfärs, det är typ det. Oftast gör vi sallader till måltiderna. Men ibland orkar man bara inte. Ibland får det bli korv och makaroner, eller köttbullar. Jag älskade Abbas fiskbullar när jag var liten men dom kan ju knappt innehålla fisk. Igår var en sån eftermiddag som jag inte orkade så det fick bli stekt potatis, halloumi wurst och stekt ägg. Till det serverades ketshup? Fick många frågor om korven med Halloumi och vi köpte den på mässan i helgen. Bredvid ”Allt för hälsan” gick ”Mat&Vin” så vi smet in dit för att smaka på god mat. Märket heter Stopets: -Kör ni också korv och potatis eller köttbullar med makaroner när ni inte orkar? Visst vet vi hur tallriksmodellen ser ut men vem orkar bry sig om det varje, varje dag?