Antingen älskar man det, eller så HATAR man det! 🤣 Hur kommer det sig? Forskarna tror att det handlar om vår saliv. I en studie som genomfördes vid Purdue University i Indiana såg man att saliven reagerar på det vi stoppar i oss och att reaktionen förändras allt eftersom vi fortsätter att exponera oss för vissa smaker. -Koriander /ÄLSKAR Du hittar recept till den här chilenska nationalsåsen Pebre (som innehåller koriander) HÄR -Frukt på pizza/ Inte min grej -Rom/likör i choklad/blää! -Apelsinchoklad/ Mmmm😋 -Tryffel/ Yes, yes, yes! Recept på min tryffelpasta med oxfilé finns HÄR -Lakrits/ Bland det bästa jag vet -Surströmming/🤢🤢🤢 -Selleri/ Det VÄRSTA jag vet -Kapris/ Älskart! -Kaviar/Äter nästan varje dag -Messmör/ USCH -Ingefära/ Ljuvligt! Recept på min boostande ingefära shot hittar du HÄR -Blodpudding/ SÅ gott -Ostron/Bara smakat en gång och det var OKEJ (Hugo älskar ostron) Första gången jag smakade ostron var i Portugal i höstas -Svara på listan efter dina smakpreferenser i kommentarsfältet! 😍