Igår var vi på ”Prat om mat” där pr byrån PRAT hade en av sina årliga matdagar! Tillställning höll till på restaurang Farang i Stockholm. Jag och Hugo smakade på mycket gott. Allra, allra bäst tyckte jag var Risentas nya linskakor. För några år sen tog vi avstånd från Riskakor men har saknat dom, nu är de tillbaka fast gjorda av linser istället. -Glass som var gjord på enbart frukt och grönt. Sötsatta med dadlar. -Sveriges bästa kyckling -Dryck med chili i -Årets vinnare av sill -Goda mellisar i form av chiapudding Det roligaste var att höra på trendspaningen. Vart kommer alla foodies ta vägen 2018? Vart finns matinspirationen. Vad finns i det japanska köket som inte riktigt har hittat till Sverige igen? Det var skoj att höra om Syd Amerika. Mycket av de som det är trendspaning på är jag uppvuxen med (så tacksam för fler kulturer än den svenska). Tack för en trevlig förmiddag! =) Så stolt över min Michan <3 Japansk pizza, låter som att jag måste ta mig till Japan på en matresa Och till Vietnam för att testa "Pho"