Hello FRIYAY,Har fredagskänslan infunnit sig? Jag har haft en produktiv morgon och förmiddag med möten både digitalt och fysiskt. Mailen är bearbetad och jag tänkte unna mig själv en promenad på lunchen.Helgens planer: Idag ska vi åka skidor 🎿😍. Tjejerna är anmälda till en barngrupp som åker skidor några gånger per månad. Vi föräldrar får också åka, och den chansen tackar man inte direkt nej till.Vi får se hur länge vi åker ikväll. "Bäst i test" har äntligen börjat, men blir det sent så kanske vi sparar programmet tills imorgon.Imorgon har Hugos mamma vernissage. Det är en släktgrej, så många kommer, inklusive barnens alla kusiner. Det ska bli roligt att träffa alla igen.På söndag har vi inga som helst planer förutom att Molly har träning. Det känns skönt att söndagen får vara oplanerad.Recept på en sjukt god pasta:Igår lagade Hugo mat åt oss, en sinnessjukt god pasta!Vi käkade innan kidsen och åt middagen framför TVn. Det var så himla mysigt. Det var så gott att barnen och jag har önskat att vi ska äta den igen nu i helgen. Verkligen busenkel att göra, testa du med vettja.Du behöver:En burk med körsbärstomaterTre schalottenlökarTvå vitlöksklyftorTvå burkar800 g körsbärstomater på burkSpaghettiBurrataBasilikaOlivoljaSaltSvartpepparGör så här:Hacka lök och vitlök fint. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek lök och halverade körsbärstomater i några minuter. Tillsätt vitlök, därefter tomaterna på burk, salt och peppar. Rör om i såsen och låt den stå och puttra i ca 20 minuter. Koka pastan al dente och spara 1 dl pastavatten innan du silar av pastan. Häll i vattnet i tomatsåsen och blanda i pastan.Servera med burrata på toppen och några basilika blad 😋😋.